Meld deg på

Bli barne- og ungdomsarbeider 

idag

Assistent som ønsker fagbrevet? Meld deg på det eksamensforberedende kurset Bli barne- og ungdomsarbeider, og bli steinklar for å takle eksamen med glans

Bli barne- og ungdomsarbeider-

utdanningen som passer inn i din hverdag

For 14 995 kr kan du komme et steg nærmere dette ?

 • Få en større økonomisk frihet

  Det er faktisk minst 50 000 kr i forskjell på lønna hos en assistent og en fagarbeider! Det er mye penger for å gjøre samme jobb som du allerede gjør.

   

  Hva hadde så mye penger betydd for deg?

 • Få anerkjennelse på alt du faktisk kan

  Assistenter og fagarbeidere er faktisk de som er mest med barna i barnehagen i løpet av en dag. Med fagbrevet i boks så kan du være sikker på at det er kvalitet over det du gjør.

 • Flere valgmuligheter

  Som fagarbeider har du en utdannelse og du står derfor sterkere når du søker på jobb, blir mer attraktiv på jobbmarkedet og du får flere muligheter i arbeidslivet. Fagbrevet betyr også trygghet i jobben du allerede har.

   

  Hva er drømmejobben for deg?

 • Være stolt over det du har oppnådd! 

  Det er ikke en liten ting du har klart, både når du har bestått tverrfaglig eksamen og når du har bestått fagprøven. Det er faktisk en enorm bragd, og gir deg skryterett i all fremtid!

  Gledesrop fra studenter

  Rett etter nyttår tikket det inn to meldinger på telefonen min fra to av mine studenter fra høsten 2019. Studentene gikk opp til eksamen, og har gått hele juleferien og ventet på resultatet. Jeg ble så utrolig glad og stolt når jeg fikk vite at de klarte det begge to! 

   

  Det spesielle med disse to studentene var at de var venner, og siden begge jobbet som assistenter så tok de kurset sammen. Det er veldig nyttig å studere sammen med noen, og kjenner du noen som drømmer om fagbrevet så send dem linken til denne siden. Kanskje dere kan gjøre det sammen?

  Bestå eksamen med en rå kurspakke

  Jeg har satt sammen en kurspakke med verdi av 30 000 kr

  men du betaler bare 14 995 kr


  Inkludert i kurspakken

  • Tilgang til online kursportal med alt du trenger for å rocke eksamen 

   

  • Ukentlig veiledning i Spørretimen i kursets Facebookgruppe.

   

  • Du har tilgang til kurset i et helt år. Trenger du mer tid så ordner vi det.

   

  • Blir drømmen stoppet av de praktiske tingene, som for eksempel melde deg på eksamen? Jeg hjelper deg med det du trenger

  Bonuser og hjelpemidler

  • BONUSKURS 1: Slik rocker du studenttilværelsen Livet som voksen student er ikke et problem når du bruker tipsene du lærer i dette kurset. Verdi: 2499 kr

  • BONUSKURS 2: Slik rocker du eksamensdagen! Mine beste tips til hvordan du skriver en eksamensoppgave som får sensor til å juble.  Verdi: 2499 kr

   

  • Øv deg på eksamensoppgaver, send dem til meg og få veiledning  Verdi? 10 000 kr

  Bestå eksamen uten å kvele bankkontoen?

  •  stipend fra Lånekassen som dekker hele kursavgiften. Jeg hjelper deg med å søke hvis du trenger det

   

  • Få stipend fra fagforeningen din

   

  • Betal med kort, faktura eller rentefri delbetaling i opptil 24 måneder. 

   

   

   

   

   

  Dette kurset vil jeg anbefale på det varmeste!! Får rask tilbakemelding hvis jeg lurer på noe og god veiledning når det trengs. Jeg er kjempefornøyd med at jeg kan ta kurset i mitt eget tempo. Kurset er innholdsrikt og engasjerende, og pensum blir lagt fram på ein måte som er lett å forstå og jeg liker godt refleksjonsoppgavene som følger hver leksjon.


  Ingvild Log, kursdeltaker høsten 2019

  Hvem er jeg, og hvorfor gjør jeg dette?

  Mitt navn er Hanne Svendsen, og jeg hjelper assistenter i skole og barnehage med å få fagbrevet. 

   

  Som rådgiver i PPT og tidligere spesialpedagog, så vet jeg hvor viktig de ansattes kompetanse er for kvaliteten på det pedagogiske arbeidet. Det er assistentene og fagarbeiderne som er mest med barna i løpet av en dag, og da er det enda viktigere at kompetansehevingen retter seg mot dere. På den måten er dette kurset mitt bidrag til økt kvalitet i skole og barnehage.

   

  Jeg vet også hvilken gullgruve av erfaring du som er assistent sitter på. Du kan allerede så mye, og har erfart så mye i arbeidslivet ditt, og min jobb er å knytte teorien du må kunne til praksisen du allerede har.

   

  Jeg tror at livet endres til det bedre med en utdanning, du får så mange muligheter som du ikke ville fått ellers. Det gjør også noe med selvtilliten når du går på jobb og vet at du gjør et stykke kvalitetsarbeid. Du vet du har den riktige kompetansen, og det gjør at du elsker jobben din enda mer (og det er jo ekstra viktig når det er barn du jobber med!)

   

  Jeg elsker å få være med på reisen til fagbrevet. Jeg blir så enormt lykkelig når studentene mine klarer mer enn de noengang trodde de kunne klare. Jeg ser hvor mye det betyr for dem, og derfor strekker jeg meg litt ekstra langt for å hjelpe dem over målstreken!

  Kursoversikt

  Modul 1: Handler om den profesjonelle barne- og ungdomsarbeideren. Her vil du lære alt du trenger å vite om hva det vil si å være en profesjonell yrkesutøver, HMS, arbeidsmiljø og mye mer

   

  Modul 2: Handler om barn og unges utvikling. Her skal vi gå litt i dybden av hvordan barn og unges utvikling ser ut på ulike områder som språk, motorikk, sosial utvikling og kognitiv utvikling

   

  Modul 3: Handler om den viktigste læringsarenaen for barn, nemlig leken. Du skal få lære litt mer om ulike typer lek, voksenrollen i lek og synet på det kreative og skapende mennesket.

   

  Modul 4: Her er kommunikasjon og samhandling i fokus. Du skal lære mer om hva kommunikasjon er og om ulike typer kommunikasjon. Dette er viktig kunnskap å ha når du møter så mange ulike mennesker hver eneste dag. Du skal også få lære om konflikt og konflikthåndtering, både mellom kollegaer og mellom barn

   

  Modul 5: Handler om hvordan omsorg og oppvekstvilkår påvirker utvikling og læring hos barn og unge

   

  Modul 6: I denne modulen skal du få gjør et dypdykk i planlegging, gjennomføring, evaluering og dokumentering av pedagogisk arbeid for barn og unge i ulike aldre

   

  Modul 7: Tar for seg fysisk og psykisk helse, betydningen av kosthold og fysisk aktivitet, hygienearbeid og sykdom. I tillegg så skal du få god kunnskap om identitet, selvfølelse, seksualitet og mediepåvirkning.

  Garantert fornøyd!

  Finner du ut at dette ikke er for deg, får du ikke støtte av Lånekassen eller av en eller annen grunn ønsker å trekke deg?

   

  Det går fint! Jeg er så sikker på at du vil nå målet om å bestå eksamen med glans når du er student hos Pednettakademiet, at jeg har en 14 dagers garanti. Du kan altså prøve kurset i 14 dager, og angrer du så får du pengene dine tilbake!  VI SNAKKES PÅ KURS!

  © Copyrights by Hanne Svendsen- pedagogiske kurs og kompetanse. All Rights Reseved.