GRATIS GUIDE TIL FAGBREVET

Slik kan du bli barne- og ungdomsarbeider

Det er ingen hemmelighet at utdannelse gir muligheter, og det er mye fokus på at de som jobber i skole og barnehage skal ha formell kompetanse. Det ser vi på for eksempel gjennom for eksempel pedagognorm og bemanningsnorm. Det satses på utdannelse, og det har konsekvenser for de som er ufaglærte.

 

Det vil være mindre og mindre plass for assistenter, færre stillinger som lyses ut der det ikke er krav om utdannelse, og mange om beinet.

Derfor er det lurt å ta fagbrevet!

 

Samtidig så er det ikke enkelt i voksen alder å hoppe ut i å ta en utdannelse. Når vi er voksne så har vi mange forpliktelser som vi må fylle, det er travelt, og ikke minst så er det fryktelig skummelt. Det er mange år siden vi satt på skolebenken sist, og når vi tenker på det, så er det nok best å bare la være.

 

Det trenger ikke være slik. Det kan faktisk være ganske enkelt! Jeg har laget tre leksjoner om en mulighet som kalles praksiskandidatordningen. Det er kort sagt en ordning som gjør det mulig for voksne å ta fagbrev uten å måtte begynne på videregående skole igjen. Jeg har samlet alt som er lurt å vite:

  • Hva praksiskandidatordningen er, hva som står mellom deg og fagbrev som barne- og ungdomsarbeider
  • Støtteordninger- slik at du har råd til å ta fagbrevet
  • En oppskrift, punkt for punkt, på hva du må gjøre for å bli praksiskandidat

 

Registrer deg, og få leksjonene rett inn i innboksen din uten at det koster deg en krone!


Om meg

Jeg heter Hanne Svendsen, og jeg hjelper assistenter med å bli barne- og ungdomsarbeidere. 

 

I løpet av det siste året, har jeg lært hundrevis av assistenter hvordan de kan få fagbrevet gjennom praksiskandidatordningen.

 

Til vanlig jobber jeg som rådgiver i PPT, og har lang fartstid i både barnehage og skole. Jeg er også eier i Pednettakademiet, der jeg har nettkurs for ansatte som jobber i skole og barnehage.

 

 

© Copyrights by Pednettakademiet. All Rights Reseved.